Startsidan
Vår bok för grundkursen
Vår motorutveckling
Våra nya rön
Våra fordon
Våra vänner
 


BoostBusters nya bok Förbränningsmotorns gasväxling och överladdning är nu lanserad och finns för omgående leverans på svenska och engelska.

Vår bok är en fortsättning på – eller komplement till – böcker i grundläggande förbränningsmotorteknik såsom boken Internal Combustion Engine Fundamentals av John B Heywood. Till skillnad från grundläggande litteratur i förbränningsmotorteknik, som har fokus på vad som händer i motorn när ventilerna är stängda, är BoostBusters bok fokuserad på förloppen med öppna ventiler.

Boken är jämförbar med böckerna Design and Simulation of Four-Stroke Engines och Design and Simulation of Two-Stroke Engines av Professor G P Blair, men är bredare, mer tillämpad och innehåller dessutom betydligt mer överladdningsteknik. Den bygger på BoostBusters tidigare kompendieserie, som du kanske känner till, men tar som bok signifikant mindre plats i väskan. Dessutom innehåller boken en hel del mer material och är helt i färg. Priset är lite drygt hälften av den tidigare kompletta kompendieserien.

Här hittar du en (engelskspråkig) pdf-fil om boken – ladda ned och läs.

Vår nya bok, som ges ut av förlaget JURE, är definitivt mer lättläst än gängse litteratur för förbränningsmotorteknik; speciellt i kombination med BoostBusters kursprogram på 40 föreläsningstimmar kan man påstå att alla personer med ett grundläggande intresse för förbränningsmotorteknik kan tillgodogöra sig materialet. Kursprogrammet bryts helst ner i fem olika delar, men vi figursyr gärna kurser efter kundens önskemål.

(Kurser beställer du genom att maila oss på BoostBusters.)

Boken beställer du genom att fylla i formuläret nedan. Den svenska utgåvan av boken kostar 675:– plus moms (6%) och frakt. Boken finns också på engelska för 892:– plus moms (6%) och frakt. (För mer info se www.jure.se.)

Viktigt: För att du ska kunna genomföra beställningen måste din webläsare vara inställd på att acceptera cookies och att köra javascript.

Önskat antal av boken på svenska:
Önskat antal av boken på engelska:
Namn:
Företag:
Organisationsnummer:
Gatuadress eller box:
Postnummer:
Ort:
Stat:
Land:
Telefonnummer:
Epostadress:
 
Skicka